21 Kasım 2014 Cuma

Mobil Uyumlu Web Sitelerinin Önemi.



Her geçen gün Hayatımızda daha fazla yer kaplayan mobil cihazlar dünya nüfusunu geçmiş durumda. Türkiye'de internete bağlı mobil cihaz kullanımı 1 senede %42 artış gösterdi, yani 2013 yılında kişi başına düşen mobil cihazların sayısı 5,4 oldu.

Rutin bir günde mobil cihazlarımızla geçirdiğimiz vakit oldukça yüksek. Artık bütün hayatımızı elimizdeki cep telefonumuzdan yöneltebiliyoruz buda mobil cihazların bizler için ne kadar değerli ve gerekli olduğunu göstermektedir.

İş veya sosyal hayatımızla ilgili olan bütün araştırmaları cep telefonu, tabletler ya da bilgisayar gibi cihazlardan yapmaktayız, bundan dolayı web dünyasında yer almak isteyen bütün şirketler, yaptırdıkları internet sitelerini mobil cihazlarda da düzgün görünebilmesi için yaptırıp yayına sunmaktalar. Sadece bilgisayarlarda düzgün görüntülenen web sitesi, bir firma için birçok müşteri kaybına yol açabilir.
Globalleşen dünya koşullarından kopmama için her internet sitesinin bütün mobil cihazlara uyumlu olarak kodlanması gerekmektedir. Burada da görev web tasarım ajanslarına düşmektedir. Profesyonel ve gelişen tüm dünya koşullarını takip eden bir web tasarım ajansı ile çalıştığınız zaman şirketinizin bilinirliliğini ve geleceğini garanti altına almış olursunuz.